Installatietechniek

Specialist in installatietechniek

Installateurs Gilde verzorgt graag al het installatiewerk bij u thuis en op uw werkplek. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende onderdelen binnen de installatietechniek in Groningen. Als geen ander weten onze specialisten hoe zij een installatie moeten leveren en installeren. Daarnaast kunt u ook bij onze organisatie in Groningen terecht voor het onderhoud en een reparatie van diverse installaties. Hierbij kunt u denken aan verwarmingsapparaten, waterinstallaties, sanitairsystemen, lichtinstallaties en nog vele andere installatiewerken binnen de installatietechniek.

Uw partner in heel Groningen

Wij zij al jaren een toonaangevend bedrijf op het gebied van installatietechniek in de provincie Groningen. Inmiddels werken wij voor uiteenlopende opdrachtgevers en verzorgen wij het installatiewerk volledig op maat. Dat betekent dat wij op basis van uw eisen, wensen en ideeën, de meest geschikte installatiewerkzaamheden binnen de installatietechniek voor u uitvoeren. Bovendien kunnen wij u eerlijk en deskundig adviseren over de aanschaf van nieuwe installaties in Groningen. Zo brengen wij met plezier een passend advies uit dat is toegespitst op uw situatie.

 

Waarom kies u voor ons?

Bekijk de voordelen voor het uitbesteden van installatiewerk aan ons bedrijf hieronder op een rij.

 • 1. Advies op maat

  Bij ons kan iedere opdrachtgever terecht voor een deskundig advies over installatietechniek op maat. Of het nu gaat om een volledig nieuwe installatie, het onderhouden van uw installaties of een reparatieklus, wij kunnen u in Groningen altijd transparant en deskundig adviseren over al uw installatiewerkzaamheden.

 • 2. Vakmanschap en kwaliteit

  Voor al het installatiewerk binnen de installatietechniek dat onze experts uitvoeren, bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Door het gebruik van geavanceerde apparatuur en materialen, zijn wij in staat om een hoge kwaliteit te leveren. Dit hebben wij in het verleden al meerdere malen bewezen bij verschillende opdrachtgevers in Groningen.

 • 3. Alle uw installatiewerk bij één bedrijf

   

  Doordat u bij ons bedrijf terecht kunt voor al uw installatiewerkzaamheden, levert dit enorm veel gemak op. Bovendien kan dit een groot kostenvoordeel voor u betekenen. Dat is mogelijk doordat wij doorgaans efficiënter en sneller kunnen werken, zodra wij naast klussen op het gebied van installatietechniek, meerdere werkzaamheden tegelijk bij u kunnen uitvoeren. Door het gebruik van slechts één aanspreekpunt zult u tevens veel flexibiliteit en gemak ervaren.

 • 4. Gediplomeerd personeel

  Al ons personeel is vakkundig opgeleid en beschikt over een diploma in installatietechniek. Daarmee bent u verzekerd van onze deskundigheid en betrouwbaarheid. Samen met de jarenlange ervaring die ons personeel inmiddels bezit, zijn wij in staat om de kwaliteit voor het installatiewerk in Groningen te leveren, die van ons verwacht wordt.

 • 5. Klantgerichte werkwijze

  Wij hanteren bij ons installatiewerk een klantgerichte werkwijze. Dat houdt in dat wij al onze klussen op het gebied van installatietechniek in Groningen realiseren op basis van uw wensen. Iedere opdrachtgever is immers anders en heeft andere verwachtingen. Vandaar dat wij graag een offerte op maat voor u uitbrengen voor het verrichten van werkzaamheden op het gebied van installatietechniek.

Neem direct contact met ons op!